Ήρθαν τα ευχάριστα για το 14χρονο αγόρι, θύμα τροχαίου δυστυχήματος

Κρήτη
Ήρθαν τα ευχάριστα για το 14χρονο αγόρι, θύμα τροχαίου δυστυχήματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ο Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Μετά από μία εβδομάδα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έρχονται ευχάριστα νέα για το 14χρονο αγόρι που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στον Καβρό, Αποκόρωνα Χανίων, το πρωί της περασμένης Δευτέρας και ήταν σε καταστολή όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η κατάσταση της υγείας του, πλέον είναι τέτοια που «ικανοποιεί» τους γιατρούς και πάνω από όλα σκορπά χαμόγελα και ελπίδες για ακόμη καλύτερα νέα που θα έρθουν στην οικογένεια του και το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα και με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Γιάννη Φανουργιάκη: " Ο 14χρονος αποσωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Η κατάσταση της υγείας του νεαρού εξελίσσεται ικανοποιητικά και βρίσκεται πάντα υπό στενή ιατρική παρακολούθηση".

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11.30 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, στην περιοχή του Καβρού, στον Αποκόρωνα, με αποτέλεσμα τον θάνατο ένος 24χρονου και τον τραυματισμό 3 ατόμων εκ των οποίων ο ανήλικος που μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση στο νοσοκομείου Ρεθύμνου σε σοβαρή κατάσταση και μετά στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα .

Ο νεαρός εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου περίπου στις 4 το μεσημέρι και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο από ορθοπεδικούς το οποίο διήρκησε αρκετές ώρες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο μηχανές, που συγκρούστηκαν μεταξύ τους υπό άγνωστες συνθήκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News