default-image

Αναγκαστική στάση στη Μήλο για πλοίο της γραμμής λόγω ασθενών

Κρήτη
Αναγκαστική στάση στη Μήλο για πλοίο της γραμμής λόγω ασθενών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλο πλοίο γύρισε... πίσω για να παραλάβει έναν τραυματία

Ξεκίνησε από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά, όμως έκανε μια ενδιάμεση στάση στη Μήλο, αφού δύο έκτακτα περιστατικά δεν επέτρεπαν στο ταξίδι να συνεχιστεί.

Συγκεκριμένα, το πλοίο κατέπλευσε εκτάκτως στο λιμάνι Αδάμαντα για να αποβιβάσει δύο ασθενείς οι οποίοι έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με το που σταμάτησε το πλοίο στο λιμάνι, οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου όπου τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφυγαν. Εν τω μεταξύ, το πλοίο συνέχισε το προγραμματισμένο ταξίδι του με τελικό σταθμό τον Πειραιά.

Ωστόσο, άλλο ένα περιστατικό σε επιβατηγό πλοίο έθεσε σε ετοιμότητα τις λιμενικές αρχές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι Ανάφης με προορισμό το λιμάνι Θήρας. Ωστόσο, αφού είχε ξεκινήσει, επέστρεψε ξανά στην Ανάφη προκειμένου να παραλάβει έναν 32χρονο τραυματία ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στη Σαντορίνη και στη συνέχεια στήθηκε αερογέφυρα ζωής. Πλέον νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News