Το ελληνικό σήμα σε ελιά & ελαιόλαδο έλαβε η Cretan Mill!

Κρήτη
Το ελληνικό σήμα σε ελιά & ελαιόλαδο έλαβε η Cretan Mill!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική διάκριση για την Cretan Mill Αλμπαντάκης που έδωσε το «παρών» στη ΔΕΘ

Ανάμεσα στις πρώτες επτά επιχειρήσεις που εξασφάλισαν το ελληνικό σήμα σε ελιά και ελαιόλαδο είναι η Cretan Mill Αλμπαντάκης.

Με αφορμή την διεξαγωγή της 83ης Δ.Ε.Θ., η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Yπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα πραγματοποίησαν εσπερίδα όπου επιβράβευσαν τις επιτυχημένες πρακτικές των εν λόγω ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο σύγχρονο επιχειρείν που χαρακτηρίζεται από έντονες ανταγωνιστικές πιέσεις σε παγκόσμια κλίμακα, η απονομή του Ελληνικού Σήματος στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, το Παρθένο ελαιόλαδο και τις Επιτραπέζιες Ελιές σηματοδοτεί τα πρώτα ουσιώδη βήματα των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, με την υιοθέτηση μιας ξεκάθαρης, ελληνικής ταυτότητας και μια οργανωμένη πλέον προσπάθεια προβολής των ελληνικών προϊόντων.

Στην Cretan Mill, η προσπάθεια αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα της εταιρείας, όπου κάθε βήμα και κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας αποβλέπουν στην ανάδειξη της διατροφικής υπεροχής του κρητικού ελαιολάδου και στο χτίσιμο ενός ηχηρού ονόματος - συνώνυμο της ποιότητας και της υγείας, για κάθε καταναλωτή σε κάθε σημείο του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News