Με... Όραμα Ελπίδας ολοκληρώθηκε ο Γύρος της Κρήτης πάνω σε πατίνια

Κρήτη
Με... Όραμα Ελπίδας ολοκληρώθηκε ο Γύρος της Κρήτης πάνω σε πατίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν από τα γραφικά Χανιά και έφτασαν στον Άγιο Νικόλαο με ασφάλεια οι αθλητές

Ο Γύρος της Κρήτης με πατίνια ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι κόποι 18 μηνών ανταμείφθηκαν για τους αθλητές του Συλλόγου «Πρέβελη».

Πάνω στα πατίνια τους ταξίδεψαν τη σκυτάλη από τη μία μεριά της Κρήτης στην άλλη με ασφάλεια και μεταφέροντας το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών ως πρεσβευτές του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας.

Το ταξίδι διήρκεσε 4 ημέρες, καθώς μία ημέρα αφιερωνόταν κάθε φορά σε ένα νομό της Κρήτης.

Οι πρωινές διαδρομές στην παλαιά εθνική οδό του νησιού πλαισιώνονταν κάθε βράδυ από ένα όμορφο event σε κεντρικά σημεία των νομών, όπου παρουσιάζονταν πληροφορίες για το εγχείρημα, αλλά και για το έργο των δοτών μυελού των οστών. Η κούραση δεν πτόησε ποτέ την ομάδα, που κατάφερε να τερματίσει στον Άγιο Νικόλαο με την ασφάλεια που της παρείχαν οι συνοδοί αστυνομικοί και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, στέλνοντας θετική ενέργεια σε κάθε παρευρισκόμενο.

«Ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και στήριξαν το έργο των εθελοντών δοτών. Η σκυτάλη – μπατονέτα μας θα ταξιδέψει λίγο ακόμη, αυτή τη φορά με τα ονόματα των αθλητών που έτρεξαν, αλλά και τις ευχές όλων στα παιδιά και τους γονείς του Οράματος Ελπίδας.» αναφέρουν οι αθλητές του Συλλόγου «Πρέβελη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News