Το τελευταίο αντίο σήμερα στο 19χρονο παλικάρι που έκανε μοιραία βουτιά

Κρήτη
Το τελευταίο αντίο σήμερα στο 19χρονο παλικάρι που έκανε μοιραία βουτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αγάπη του για την θάλασσα αποδείχτηκε... θανάσιμη παγίδα για την ζωή του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο νομός Λασιθίου, καθώς το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν σήμερα στον άτυχο 19χρονο Γιώργο Στ. Ρουσόγλου που χθες η ελεύθερη βουτιά που έκανε σε θάλασσα του Αγίου Νικολάου αποδείχτηκε μοιραία για την ζωή του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην παραλία.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, αργά το απόγευμα συγγενείς και φίλοι οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία το νεαρό παλικάρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας.

Το χρονικό της μοιραίας βουτιάς

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΜΕΘ του Αγίου Νικολάου, Μασούντ Χάνι, που μίλησε στο neakriti.gr, «το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με τα όσα λένε άτομα που βρίσκονταν στην ίδια παραλία, ο νεαρός έκανε ελεύθερη βουτιά στη θάλασσα, χωρίς εξοπλισμό. Λίγο αργότερα, όταν ο 19χρονος δεν εμφανιζόταν, άρχισαν να τον αναζητούν».

Όπως αναφέρει ο ίδιος, το σώμα του νεαρού εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα μετά από δέκα περίπου λεπτά και ο 19χρονος δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον ανέσυραν στη στεριά και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες τόσο μέλη μιας ομάδας Watersrports όσο και διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν λίγο αργότερα στην παραλία.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως τονίζει.

Στα ακριβή αίτια του θανάτου του όμως θα ρίξει φως η νεκροψία νεκροτομή.

Το δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος για το περιστατικό:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Αγίου Νικολάου, 19χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

Η εσωτερική φωτογραφία είναι απο το anatolh.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News