«Παράταση», αλλά με… βροχοπτώσεις πήρε το καλοκαίρι στην Κρήτη

Κρήτη
«Παράταση», αλλά με… βροχοπτώσεις πήρε το καλοκαίρι στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Παράταση» πήρε το καλοκαίρι στην Κρήτη, αφού, συνεχίζεται η καλοκαιρία, με μόνο μερικές ασθενείς βροχοπτώσεις, σε ορισμένες περιοχές του νησιού

Συνεχίζεται, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, η καλοκαιρία στην Κρήτη, καθώς ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται περί του 30 βαθμούς Κελσίου, μέχρι και την Παρασκευή.

Την Πέμπτη, ωστόσο, η θερμοκρασία πρόκειται να σημειώσει μικρή πτώση, σε ολόκληρη την Κρήτη, ενώ αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται βροχή σε:

  • Αγία Βαρβάρα
  • Γέργερη
  • Ζαρός
  • Κάνδανος
  • Κρουσώνας
  • Μοίρες

Ενώ, ασθενής βροχή πρόκειται να σημειωθεί στη Σητεία το πρωί της Παρασκευής.

Αναφορικά με τη θερμοκρασία, οι υψηλότερες τιμές θα σημειωθούν αύριο, Τετάρτη, σε Πρέβελη και Σφακιά, όπου η θερμοκρασία θα «φτάσει» τους 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το Σάββατο στην Ιεράπετρα ο υδράγυργος θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Βορειοδυτικοί στα 3 με 5 Μποφόρ και, τοπικά, στα Νότια του νησιού, θα φτάσουν μέχρι και τα 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ, τοπικά, θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Για καθημερινές μετεωρολογικές προγνώσεις, για ολόκληρη την Κρήτη, μπείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News