Στην αστυνομία οι γονείς του μικρού Σάββα για τη δράση απατεώνα

Κρήτη
Στην αστυνομία οι γονείς του μικρού Σάββα για τη δράση απατεώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτήδειος άνδρας «σαρώνει» την Κρήτη και ζητά χρήματα για το μικρό αγόρι

Στην αστυνομία απευθύνθηκαν οργισμένοι οι γονείς του μικρού Σάββα από τη Μεσαρά οι οποίοι έχουν θορυβηθεί από τη δράση απατεώνα ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας του μικρού παιδιού που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, πουλάει μπανάνες και πατάτες ισχυριζόμενος ότι τα έσοδα θα πάνε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά φυσικά βάζει τα χρήματα στην τσέπη του.

Οι γονείς πέρασαν το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Μοιρών όπου κατήγγειλαν το περιστατικό και ζήτησαν να επιληφθούν οι αρχές για να δοθεί τέλος στη δράση του απατεώνα ο οποίος μέχρι στιγμής έχει «χτυπήσει» δύο φορές στα Σφακιά Χανίων. Καταστηματάρχης υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν ο απατεώνας άρχισε να πλάθει διαφορετικές ιστορίες και να πέφτει σε αντιφάσεις.

Όπως υποστήριξε η μητέρα του 9χρονου αγοριού Πόπη Μανουσάκη «είμαστε πολύ αναστατωμένοι από τη δράση του απατεώνα και ζητούμε να εντοπιστεί και να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Παρακαλούμε όποιον αντιληφθεί το παραμικρό να ειδοποιήσει τις αρχές και να ενημερωθούμε κι εμείς».

Ωστόσο, συνεχώς φτάνουν στους γονείς του μικρού Σάββα καταγγελίες οι οποίες αφορούν απατεώνες που προσπαθούν να επωφεληθούν τη κατάσταση που βιώνει το παιδί και η οικογένειά του.

Οι καταγγελίες αυτές «μιλούν» για ένα ψηλό μελαχρινό άντρα που πουλάει διάφορα είδη στο όνομα του μικρού Σάββα.

Η τελευταία αφορούσε την περιοχή της Χερσονήσου και συγκεκριμένα το χωριό Κουτουλουφάρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News