Απατεώνας πλουτίζει στην «πλάτη» το μικρού Σάββα

Κρήτη
Απατεώνας πλουτίζει στην «πλάτη» το μικρού Σάββα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτήδειος χωρίς όσιο και ιερό εκμεταλλεύτηκε την ιστορία 9χρονου αγοριού που χρειάστηκε βοήθεια.

Ακόμα και πάνω στον πόνο των γονέων του μικρού Σάββα- για τον οποίο είχαν κάνει έκκληση για βοήθεια ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα- «πάτησε» απατεώνας  ο οποίος «χτύπησε» στη δυτική Κρήτη. Υποστηρίζοντας ότι είναι δήθεν ο πατέρας του μικρού Σάββα που έχει ανάγκη βοήθειας, μπήκε σε καταστήματα των Σφακίων πουλώντας αγαθά με σκοπό να γίνει η επέμβαση στο 9χρονο αγόρι από τη Μεσαρά .

Μόνο που η επέμβαση έχει γίνει και ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύεται ότι είναι επιτήδειος που εκμεταλλεύτηκε την ανθρώπινη ιστορία της οικογένειας για να βγάλει λεφτά.

Εκμεταλλεύτηκε το μικρό Σάββα

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα που επικοινώνησε με το neakriti.gr από τη Χώρα Σφακίων «ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν ως πατέρας του μικρού Σάββα, μαςε έλεγε ότι ήρθιε από το Τυμπάκι και μας ζητούσε να αγοράσουμε φρούτα για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν χρήαμτα για το παιδί και να υποβληθεί σε επέμβαση. Πολλοί ντόπιοι ενέδωσαν και του έδωσαν λεφτά μήπως και βοηθήσουν το παιδί. Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν τη δεύτερη φορά μου παρουσίασε εντελώς διαφορετική ιστορία…»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News