Μόλις 19 ετών και κυκλοφορούσε… οπλοφορώντας

Κρήτη
Μόλις 19 ετών και κυκλοφορούσε… οπλοφορώντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, όμως αυτό, δεν τον εμπόδισε να κυκλοφορεί ανενόχλητος με το όπλο πάνω του!

Με το όπλο πάνω του συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στα Χανιά ένας 19χρονος ημεδαπός.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο 19χρονο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι.

Είχε στο αυτοκίνητό του, το… όπλο του

Ενώ, ένα 24ωρο νωρίτερα, οι Αρχές συνέλαβαν έναν 52χρονο ημεδαπό, αυτή τη φορά, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Αναλυτικότερα, ο άνδρας συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Αναλυτικά τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (02.09.2018) πρώτες πρωινές ώρες στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, 19χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής ,σήμερα (02.09.2018) πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 19χρονο κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

«Συνελήφθη, χθες (01.09.2018) το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, 52χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, χθες (01.09.2018) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 52χρονου κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News