Τουρίστες - «ποντικοί»... γδύνουν τα δωμάτια των ξενοδοχείων και γίνονται «καπνός»

Κρήτη
Τουρίστες - «ποντικοί»... γδύνουν τα δωμάτια των ξενοδοχείων και γίνονται «καπνός»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες καταστάσεις ζουν ξενοδόχοι της Κρήτης που στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους διαμένουν και οι «ποντικοί» - τουρίστες, οι οποίοι κατά την αναχώρηση τους, «γδύνουν» το δωμάτιο!

Απολαμβάνουν τη διαμονή στα ξενοδοχεία της Κρήτης και φεύγοντας αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους. Οι «ποντικοί» - τουρίστες ζουν και βασιλεύουν και στο νησί μας. Οι ξενοδόχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τα κρούσματα κλοπών που καταγράφονται σε όλους τους νομούς της Κρήτης.

Από μπουρνούζια, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα, λάμπες φωτισμού, μαχαιροπίρουνα, κορνίζες, κουρτίνες, πίνακες, βιβλία μέχρι και τηλεοράσεις αρπάζουν μέσα από τα ξενοδοχεία και γίνονται καπνός.

Πολλές φορές τους προλαβαίνουν στην πύλη του αεροδρομίου και ανοίγουν τις βαλίτσες με τα κλοπιμαία, άλλες φορές οι ποντικοί εξαφανίζονται χωρίς να τους καταλάβει κανείς, ενώ κάποιοι άλλοι συλλαμβάνονται από την αστυνομία.

Μόλις πριν από δύο ημέρες συνελήφθη στα Χανιά ένας νεαρός αλλοδαπός για πέντε υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων και επιχειρήσεις, σε περιοχές του Δήμου. Και στις αρχές Αυγούστου επίσης εξιχνιάστηκαν  πέντε υποθέσεις  κλοπών που διαπράχθηκαν σε δωμάτια Ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News