Μεγάλες εκπτώσεις από τις «Μινωικές» στους νέους φοιτητές

Κρήτη
Μεγάλες εκπτώσεις από τις «Μινωικές» στους νέους φοιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμπρακτη στήριξη των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους.

Οι “Μινωικές Γραμμές” βρίσκονται κοντά στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων με εκπτώσεις στις μετακινήσεις τους στις γραμμές:

* Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.

* Χανιά-Πειραιάς-Χανιά.

* Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ίος-Πάρος-Μύκονος μετ’ επιστροφής και επιπλέον πόντους με την εγγραφή τους στο Minoan Lines Club.

Πιο συγκεκριμένα, οι “Μινωικές Γραμμές” συγχαίρουν όλους τους πρωτοετείς φοιτητές για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και εκδηλώνουν για άλλη μια φορά έμπρακτα τη στήριξή τους προσφέροντας γι’ αυτούς και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

* Στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο και Χανιά-Πειραιάς-Χανιά:

- 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX).

- 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

* Στη γραμμή Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ίος-Πάρος-Μύκονος μετ’ επιστροφής:

- 50% έκπτωση εκτός από VIP θέσεις.

- 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

Όροι και προϋποθέσεις:

- Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου/Υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

- Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου/Υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018 ή φωτοαντιγράφου αυτού).

- Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2018.

Τα προνόμια και οι παροχές για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές δεν σταματούν εδώ... Οι “Μινωικές Γραμμές” προσκαλούν όλους τους επιτυχόντες να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής.

Όροι και προϋποθέσεις:

* Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/12/2018. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: [email protected] ή φαξ 2810/342.607.

Με την εγγραφή τους αποτελούν πλέον μέλη της μεγάλης οικογένειας των “Μινωικών Γραμμών” και απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και προσφορές στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις τους στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στο “Minoan Lines Bonus Club”, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευτούν την ιστοσελίδα www.minoan.gr ή να απευθυνθούν στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” στο τηλέφωνο 2810/399.850, Δευτέρα-Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 5 μ.μ., ή στο e-mail: [email protected].

Σε όλους τους φοιτητές: Εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπορικής τους πολιτικής, οι “Μινωικές Γραμμές” χορηγούν ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις σε όλους τους φοιτητές (ΑΕΙ, Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ΤΕΙ, Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας, ΑΕΙ εξωτερικού, κατόχους Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC - συμπεριλαμβάνονται οι μεταπτυχιακοί φοιτητές).

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των “Μινωικών Γραμμών”, μέσω των πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) και 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο) ή να επισκεφτούν το www.minoan.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News