Κρήτη

Δεύτερη στη Νομική Αθηνών η όμορφη Φρόσω Κουτσαντωνάκη

Κατάφερε να δώσει στις Πανελλήνιες και να περάσει εκεί που επιθυμούσε

Μία θέση στο όνειρο της κατάφερε να κατακτήσει η όμορφη Φρόσω Κουτσαντωνάκη η οποία μπήκε δεύτερη στη Νομική Αθηνών και τώρα πλέον είναι έτοιμη να κάνει τα επόμενα βήματά της.

Η Φρόσω έβγαλε 19.302 μόρια στο πρώτο πεδίο ανθρωπιστικών σπουδών και είχε μιλήσει στο neakriti.gr για τα συναισθήματα της όταν είδε τη βαθμολογία που έγραψε στα εξεταζόμενα μαθήματα. Η επιτυχία της ήταν αναμφισβήτητη και η «πόρτα» της Νομικής Αθηνών ήταν σίγουρο πως θα άνοιγε για εκείνη.

Η όμορφη Ηρακλειώτισσα του λυκείου Καστελίου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος τα κατάφερε: όχι απλά μπήκε στο Νομική, αλλά κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στη σχολή της αρεσκείας της.

Τι λέει όμως η Φρόσω για τα συναισθήματα της και τις σκέψεις της για το μέλλον;  

«Ένα όνειρο που φαίνεται να παίρνει διαστάσεις πραγματικότητας... Με τα επίσημα πλέον αποτελέσματα και η παραμικρή αμφιβολία εξαφανίζεται και αρχίζω να ετοιμάζομαι! Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη που μπαίνω στη σχολή της επιλογής μου και μάλιστα με μια καλή σειρά, δεύτερη στο Τμήμα!

Επόμενο βήμα, να τελειώσω τη Νομική μ' έναν αξιοπρεπή βαθμό, αφού είναι ό,τι ακριβώς ήθελα και, δευτερευόντως, να συνδυάσω το διάβασμα με τη φοιτητική ζωή!!

Είναι λίγο νωρίς να μιλήσουμε για μακροπρόθεσμα σχέδια κ κλάδους που θα ακολουθήσω. Έχω κάνει μόνο το πρώτο βήμα και περιμένουμε να δούμε πως θα ανταποκριθώ σε αυτό! Προς το παρόν είμαι ακόμα συνεπαρμένη από τη χαρά της επιτυχίας και τη χαρά που έδωσα στους γύρω μου...

Ελπίζω να καταφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ μέσω αυτής της επαγγελματικής επιλογής και να φανώ χρήσιμη για την κοινωνία μας!».

Και ιδού τα πειστήρια:

Σχόλια