Κρήτη

Ο καιρός «χάλασε» τα καλοκαιρινά σχέδια - Που θα βρέχει σήμερα;

Σε ποιες περιοχές απαιτείται σήμερα ομπρέλα και πότε θα "επιστρέψει" το καλοκαίρι;

Οι καταρρακτώδης βροχές το τελευταίο 24χωρο «χάλασαν» τα σχέδια των αδειούχων που ήθελαν να συνεχίσουν ακόμα λίγο τις βουτιές τους πριν από την επιστροφή τους στην πόλη.

Απογοήτευση και για όσους σχεδίαζαν σύντομες αποδράσεις με προορισμό την παραλία.

Που θα βρέξει σήμερα

Και σήμερα με τους μετεωρολόγους θα βρέξει σε πολλά σημεία της Κρήτης μεταξύ των οποίων:

Ανώγεια

Χανιά

Ηράκλειο

Άνω Βιάννος

Αμάρι Ρεθύμνου

Αρκαλοχώρι

Όσο για το πότε επιστρέφει ο ήλιος σύμφωνα με τις προβλέψεις του μετεωρολόγου Μανώλη Λέκκα:

Τετάρτη

«Την Τετάρτη το πρωί αναμένεται να έχουμε και πάλι νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικές βροχές. Μετά το μεσημέρι όμως αναμένεται γενικά βελτίωση του καιρού σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι Βόρειοι άνεμοι θα διατηρηθούν ενισχυμένοι καθώς και ο κυματισμός στις βόρειες ακτές του νησιού θα είναι αρκετά έντονος.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.».

 

Πέμπτη

«Από την Πέμπτη αποκαθίσταται και πάλι ο καλοκαιρινός, καλός καιρός για την Κρήτη με τους Βόρειους ανέμους να εξασθενούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία αν και θα σημειώνει λίγο υψηλότερες τιμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω και της ηλιοφάνειας, το βράδυ όμως θα επιστρέφει σε χαμηλά επίπεδα θυμίζοντας μας ότι το φθινόπωρο έρχεται.

Δεν αναμένεται πάντως να δημιουργηθεί ιδιαίτερο πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες από την ενίσχυση των ανέμων για την Τρίτη και την Τετάρτη.».

 

Για αναλυτική πρόβλεψη του καιρού πατήστε (εδώ)

Σχόλια