Καλλιεργούσε… τη δική του κάνναβη στο σπίτι και το μαντρί του  

Κρήτη
Καλλιεργούσε… τη δική του κάνναβη στο σπίτι και το μαντρί του  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 1,5 μέτρο έφταναν τα 10 δενδρύλλια κάνναβης που είχε ένας άνδρας στο σπίτι και το μαντρί του

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 10 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας άνδρας στο Μυλοπόταμο.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ημεδαπής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη, σήμερα το πρωί, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Έπειτα από τις έρευνες των αστυνομικών Αρχών σε χώρους στο σπίτι και το μαντρί του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 635 γραμμάρια κάνναβης, 10 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ύψους έως 1,5 μέτρου και δύο μαχαίρια.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά, το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (24.08.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου ημεδαπός,  κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Επιπλέον, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο  στοχευμένων  ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (24.08.2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε χώρους της οικίας  και του ποιμνιοστασίου που χρησιμοποιεί ο ημεδαπός κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 635 γραμμάρια κάνναβης, δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ύψους έως 1,5 μέτρου και δύο μαχαίρια

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς  με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών   Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News