Παρουσίασε «πλαστή» οικογένεια για να την... κάνει από την Κρήτη

Κρήτη
Παρουσίασε «πλαστή» οικογένεια για να την... κάνει από την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άτομα συνέλαβαν οι αρχές που επιχείρησαν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο με πλαστά όμως έγγραφα.

Επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ιταλία και το αποτυχημένο όπως αποδείχτηκε τελικά, σχέδιο του, είχε ως εξής: Ο 44χρονος εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με την 22χρονη που συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της και παρουσιάζοντας τους ως οικογένεια του, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Κορέας, προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα, με προορισμό την Ιταλία.

Όμως υπολόγιζε χωρίς ...τον ξενοδόχο και τελικά συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου που καταλάβαν την… απάτη που είχε στήσει ο 44χρονος αλλοδαπός που πλέον κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθη 22χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι δύο συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, 44χρονος αλλοδαπός, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο

Επιπλέον, συνελήφθη 22χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ιταλία

Συνελήφθη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου 44χρονος αλλοδαπός για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία. Επιπλέον, συνελήφθη 22χρονη αλλοδαπή για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σήμερα (18.08.2018) το πρωί, ο 44χρονος συνόδευε την 22χρονη η οποία συνόδευε τα ανήλικα τέκνα της και παρουσιάζοντας τους ως οικογένεια του, κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Αρχών Κορέας, προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα, με προορισμό την Ιταλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News