Κρίσιμα 24ώρα για τον εγκαυματία - Γιατί δεν τον μεταφέρουν στην Αθήνα

Κρήτη
Κρίσιμα 24ώρα για τον εγκαυματία - Γιατί δεν τον μεταφέρουν στην Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στα Χανιά, όπου ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Μάχη για την ζωή του, εξακολουθεί να δίνει ο αλλοδαπός άνδρας που ξημερώματα της Πέμπτης, πήγε έξω από το Ασυτυνομικό Μέγαρο Χανίων, στη Λεωφόρο Ηρακλείου και περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή σε βαθμό τέτοιο μάλιστα, που όπως ανέφερε στο neakriti.gr, η διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων,κ. Μπαρδάτσου, είναι δύσκολο τη δεδομένη στιγμή να μεταφερθεί σε εξειδικευμενη μονάδα των Αθηνών για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων του.

Βέβαια από την πρώτη στιγμή, τα σενάρια για μεταφορά του εγκαυματία «έπαιζαν» δυνατά, αλλά μέχρι και αυτήν την ώρα , τέτοιους είδους σκέψεις απομακρύνονται, εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασης του.

Ο αλλοδαπός από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, σε καταστολή και με σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του

Όλα συνέβησαν στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας μετέβη έξω από το Μέγαρο στη λεωφόρο Ηρακλείου, περιέλουσε τον εαυτό του με εύφλεκτο υγρό κι εν συνεχεία... αυτοπυρπολήθηκε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News