default-image

Bροχές και καταιγίδες την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά στην Κρήτη καλοκαιρία

Κρήτη
Bροχές και καταιγίδες την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά στην Κρήτη καλοκαιρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τι καιρό θα γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο οι Έλληνες.

Κάθε άλλο παρά καλοκαίρι θα θυμίζει σήμερα ο καιρός καθώς αναμένεται να σημειωθούν ακραία για την εποχή φαινόμενα. Καιρική μεταβολή πάντως που δεν φαίνεται να επηρεάζει την Κρήτη.

Στο νησί σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός γεγονός που θα σταθεί "σύμμαχος" στα σχέδια των χιλιάδων εκδρομέων αλλά και αδειούχων του Αυγούστου, οι οποίοι και φέτος έχουν επιλέξει με κάθε μέσο να βρεθούν στο νησί παρέα με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 22 έως 29 και τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες «ντύνουν» την υπόλοιπη Ελλάδα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το πρωί της Τρίτης (14/08) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες κατά περιόδους δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Τα έντονα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» κυρίως τις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα,  το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Μακεδονία, (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), τη Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και τις ορεινές - ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News