Κρήτη

Στον εξαφανισμένο Μπαλτζάκη ανήκει η σορός - Τον αναγνώρισαν τα παιδιά του

Με δραματικό τρόπο δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του "καλόκαρδου" Ηρακλειώτη.

Με τον χειρότερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι υποψίες της οικογένειας Μπαλτζάκη για τον δικό τους άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή των Πατελών την Τετάρτη 30 Μαΐου.

Η σορός που εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε ρέμα στην Καλλιθέα Ηρακλείου σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ανήκει τελικά στον άτυχο 74χρονο.

Τραγικές φιγούρες τα μέλη της οικογένειας του και συγκεκριμένα τα παιδιά του που κλήθηκαν στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου και αναγνώρισαν τον πατέρα τους.

«Πήγαμε στο νεκροτομείο και όντως πρόκειται για τον πατέρα μας. Με τραγικό τρόπο έφυγε από κοντά μας ο δικός μας άνθρωπος τον οποίο τόσο εμείς, η μητέρας μας αλλά και όλοι στο περιβάλλον μας, αναζητούσαμε με μεγάλη αγωνία όλο αυτό το διάστημα.

Τέλειωσαν όλα και τώρα πάμε στην αστυνομία για κατάθεση», ανέφερε συντετριμμένος και με τρεμάμενη φωνή στο neakriti.gr ο γιος του εκλιπόντα Κώστας Μπαλτζάκης.

Όλο αυτό το διάστημα των 2,5 περίπου μηνών οι δικοί του άνθρωποι είχαν κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσουν τον «καλόκαρδο» όπως ήταν το παρατσούκλι 74χρονου, για τον οποίο μάλιστα όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα, πόσο ευχάριστος άνθρωπος ήταν και πόσο αγαπητός μέσα στην παρέα.

Τελικά τα μεσάνυχτα δόθηκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης με την οικογένεια του να καλείται πλέον να σηκώσει ένα άλλο σταυρό μαρτυρίου, αυτόν του αποχαιρετισμού μία για πάντα του αγαπημένου της ανθρώπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια