Κρήτη

Για την επιθυμία του πατέρα του, ποιο μέρος της Κρήτης επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πιστός στην παράδοση της επιστροφής του στα πάτρια εδάφη κατά τον Δεκαπενταύγουστο αποδείχτηκε και φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης...
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρίσκεται στη γενέτειρά του, τα Χανιά, όπου απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν παρέλειψε μάλιστα να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη με ισχυρό συμβολισμό. Βρέθηκε στην περιοχή του Θερίσου, όπου και σχεδιάζεται να υλοποιηθεί μια σημαντική δράση, την οποία επιθυμούσε και είχε οραματιστεί ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για μια πρότυπη οικολογική δράση με πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης”, με τίτλο “Διαδρομή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Μια Πρότυπη Οικολογική Δράση, από το Κρητικό έως το Λιβυκό Πέλαγος μέσα από τα Λευκά Όρη”, που στόχο έχει την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.

Η δράση αναδάσωσης σε έκταση 1.300 στρεμμάτων θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή πάνω από το Θέρισο, για την οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί μια μελέτη οικολογικής αποκατάστασης, όπου πέρα από φυτεύσεις θα περιλαμβάνει και δράσεις που θα αφορούν στην αντιπυρική προστασία της περιοχής, ενώ θα υπάρξουν μέτρα για τη διαχείριση της βόσκησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με την αδελφή του Κατερίνα, τον πρώην βουλευτή και δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη και άλλα μέλη του Ιδρύματος “Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης”, παρουσία και του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Δασαρχείου Χανίων για την πορεία της δράσης.

 κεντρικη φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια