«Σύμμαχος» ή όχι ο καιρός για τον εορτασμό της Παναγίας;

Κρήτη
«Σύμμαχος» ή όχι ο καιρός για τον εορτασμό της Παναγίας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός του διημέρου στην Κρήτη για τον Δεκαπενταύγουστο.

Με καλό καιρό προβλέπεται να γιορτάσουν τον Δεκαπενταύγουστο οι Κρητικοί και οι επισκέπτες του νησιού. Η εξασθένηση των ανέμων και η άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στις νότιες περιοχές θα διαμορφώσουν ιδανικό σκηνικό για τους χιλιάδες του κόσμου που έχουν κατακλύσει την Κρήτη, και οι οποίοι θα θελήσουν να επισκεφτούν τουριστικούς προορισμούς ή προσκυνηματικούς τόπους.

Ο καιρός δεν προβλέπεται να επηρεάσει τις θαλάσσιες συγκοινωνίες σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, καθώς θα διατηρηθεί καλός, με ασθενείς ανέμους και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Μανόλη Λέκκα, «ανήμερα της Παναγίας προβλέπεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εξασθενημένοι στα δυτικά 2-3 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και θα κυμανθεί από 29 έως 33 βαθμούς Κελσίου, με τις υψηλότερες τιμές να καταγράφονται στις νότιες περιοχές του νησιού, όπου εκεί ίσως να φτάσουν τους 35 βαθμούς Κελσίου».

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας ο καιρός θα διατηρηθεί καλός, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν τις διακοπές τους σε κάθε προορισμό, από τη μια άκρη της Κρήτης ως την άλλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News