Η Κρήτη «σπάει» ρεκόρ στον τουρισμό και το Δεκαπενταύγουστο

Κρήτη
Η Κρήτη «σπάει» ρεκόρ στον τουρισμό και το Δεκαπενταύγουστο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους δημοφιλέστερους προορισμούς και για αυτό το καλοκαίρι κατατάσσεται η Κρήτη με την πληρότητα στα καταλύματα να αγγίζει το 100%

Κρήτη επιλέγουν και οι κρητικοί για τις διακοπές τους που σχεδιάζουν τις εξορμήσεις τους ενόψει Δεκαπενταύγουστου στις παραλίες του νησιού που κατακλύζονται από Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Με τις καλοκαιριές άδειες να έχουν ξεκινήσει, κορυφώνεται και η έξοδος των Αθηναίων με τα πλοία της γραμμής να αναχωρούν με υψηλές πληρότητες από τον Πειραιά. Αρκετοί ωστόσο παίρνουν ήδη το δρόμο της επιστροφής με τα προγραμματισμένα ημερήσια δρομολόγια από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Κορυφαίος τουριστικός προορισμός και για τους όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο το Ηράκλειο με το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης να καταγράφει αύξηση στις πτήσεις και τους επιβάτες εσωτερικού σε σχέση με πέρυσι.

Το περιβάλλον και η κρητική κουζίνα είναι οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους επιλέγουν για τις διακοπές τους στην Κρήτη οι τουρίστες με τις πληρότητες των καταλυμάτων να αγγίζουν και το 100%.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News