Κρήτη

Άνοιξε τα χαρτιά του ο Μανώλης Σκουλάκης ενόψει εκλογών

Πιθανή συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χανιά – Μαζί για το δήμο μας» έκανε γνωστό ότι δεν αποκλείεται το όνομα του να συμπεριληφθεί τιμητικά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να θεωρείται τίποτα βέβαιο. Σε συνάντηση του με τη δημοτική του ομάδα ο κ. Σκουλάκης εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής στις επόμενες εκλογές ,ξεκαθαρίζοντας όμως ότι θα σταθεί στο πλευρό των μελών της παράταξης του.

Ο πρώην δήμαρχος Χανίων δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τη δημοτική αρχή των Χανίων για αδράνεια, σχολιάζοντας παράλληλα τις αποχωρήσεις δημοτικών συμβούλων από την παράταξη του Τάσου Βάμβουκα. «Ο δήμαρχος ακούει τους πάντες, δεν αποφασίζει από κοινού με την ομάδα του και στο τέλος παίρνει τις αποφάσεις μόνος του και τα κάνει σαλάτα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης.

Παράλληλα έκανε λόγω για στείρα αντιπαράθεση και στην κεντρική πολιτική σκηνή :«Ο λαός στενάζει. Δεν αντέχει άλλο τους ακραίους. Δεν αντέχει άλλο τους ακραίους, τους Πολάκηδες και τους Γεωργιάδηδες. Ψάχνεται για κάτι σοβαρότερο, πιο ήπιο, πιο σίγουρο και πιο αποτελεσματικό. Η στείρα αντιπαράθεση δεν έχει νόημα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια