Θρήνος για τον 27χρονο Θανάση- Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

Κρήτη
Θρήνος για τον 27χρονο Θανάση- Σήμερα το τελευταίο «αντίο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρύ πένθος για τον άδικο χαμό ακόμη ενός νέου ανθρώπου στην άσφαλτο.

Σε ανείπωτη οδύνη έχει βυθιστεί η οικογένεια και το φιλικό περιβάλλον ενός νεαρού Ηρακλειώτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, κοντά στο Ρέθυμνο. Ο 27χρονος Θανάσης Μακαρώνας έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος, να προσκρούσει σε σταθερό αντικείμενο και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε το απόγευμα η κηδεία του αδικοχαμένου Θανάση Μακαρθώνα. Φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο κοιμητήριο Ηρακλείου, για να του πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Θανάση.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το δυστύχημα έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8 χθες το πρωί. Ο 27χρονος άνδρας διέσχιζε με τη δίκυκλη μηχανή του τον ΒΟΑΚ, με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο. Περίπου στο ύψος του κόμβου Σπηλίου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονίζουν: Ο αδικοχαμένος δικυκλιστής βρέθηκε στο οδόστρωμα, όπου σύρθηκε πριν τελικά πέσει σε σταθερό αντικείμενο και τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η μοτοσυκλέτα του 27χρονου “πέταξε” πάνω από το διαχωριστικό στηθαίο της εθνικής οδού και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα.

Άμεσα διερχόμενοι οδηγοί που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους το τραγικό συμβάν ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και Τροχαία. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε τάχιστα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο Θανάση ήταν αργά, αφού φέρεται να είχε ήδη υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του. Στο σημείο μετέβη, εξάλλου, και η Τροχαία του ΒΟΑΚ, προκειμένου να ρυθμιστεί η κυκλοφορία των οχημάτων και φυσικά να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Σημειώνεται ότι το χθεσινό τροχαίο δυστύχημα “ανέβασε” τον αριθμό των συνανθρώπων μας που έχουν χάσει τη ζωή τους, μέσα στο 2018, στην Κρήτη, στους 30.

Το τραγικό μαντάτο για τον χαμό του 27χρονου άνδρα έπεσε σαν “κεραυνός” στους οικείους του: Οι γονείς του άτυχου νεαρού, ο αδερφός του, αλλά και οι υπόλοιποι συγγενείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. Ο Θανάσης Μακαρώνας ήταν ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος, πολύ αγαπητός στον περίγυρό του.

Εκτός από τις μηχανές, ο 27χρονος λάτρευε τις καταδύσεις, το υποβρύχιο ψάρεμα και γενικότερα τον αθλητισμό.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του 27χρονου νέου εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελείου, καθώς η χαροκαμένη μητέρα του άτυχου Θανάση εργάζεται στο εν λόγω νοσοκομείο. «Ακόμη μια θλιβερή μέρα για το Βενιζέλειο σήμερα (σ.σ. χθες), καθώς ο 27χρονος γιος συναδέλφου νοσηλεύτριας τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα. Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για το τραγικό γεγονός και συμπαραστέκεται ηθικά στη συνάδελφο και την οικογένεια της», αναφέρεται - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωση, στην οποία η Ένωση εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη «συνάδελφο και την οικογένειά της».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε, πάντως, και το ποδοσφαιρικό σωματείο της Τυλίσου, όπου αγωνιζόταν ο αδερφός του αδικοχαμένου άνδρα. «Το Δ.Σ. της ομάδας της Τυλίσου και ιδιαίτερα ο πρόεδρος Βασίλης Κουβίδης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον φίλο Αντώνη για τον άδικο χαμό του αδερφού του Θανάση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Συλληπητήρια ανακοίνωση από τον Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές ,οι αθλητές και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης θέλουμε να λυπηθούμε την οικογένεια του Αναστασίου Μακαρώνα για τον άδικο θάνατο χθες σε τροχαίο του Υιού του Αθανασίου Μακαρώνα που ήταν αθλητής σςτην Ακαδημία Στίβου του Συλλόγου μας με εξαίρετες επιδόσεις...

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και κουράγιο στην οικογένειά του ..

Θανάσση θα μας μείνεις αξέχαστος!!!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News