Η Ρούλα Κορομηλά στην Αγία Πελαγία - Ποια ήταν η επιθυμία της

Κρήτη
Η Ρούλα Κορομηλά στην Αγία Πελαγία - Ποια ήταν η επιθυμία της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Κρήτη και συγκεκριμένα την κοσμοπολίτικη Αγία Πελαγία επέλεξε για ολιγοήμερες διακοπές η Ρούλα Κορομηλά.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε την ευκαιρία προ ημερών να απολαύσει τις ομορφιές του γνωστού τουριστικού θέρετρου, χωρίς μάλιστα να γίνει αντιληπτή, αφού αυτό που η ίδια αναζητούσε, εκτός από τον ήλιο και την θάλασσα της Κρήτης, ήταν η ιδιωτικότητα και η ηρεμία.

Είχε χαρακτηριστικά αναφέρει σε μέλη της παρέας, τα οποία και την συνόδευαν να μην ανεβάσουν στο διαδίκτυο κάποια φωτογραφία πριν η ίδια αναχωρήσει, επιθυμία άλλωστε που έγινε απολύτως σεβαστή.

Κομψή, ευδιάθετη αλλά και εμφανώς μαυρισμένη διακρίνεται στην φωτογραφία με τον τον επί σειρά ετών επιστήθιο φίλο της (στα δεξιά της) και σκηνοθέτη Φάνη Πουλινάκη σε μία από τις ανέμελες και χαλαρές στιγμές την περιοχή, προκειμένου να γευτεί θαλασσινούς μεζέδες.

Η παρέας της Ρούλας Κορομηλά αποτελούνταν από 8 άτομα ενώ στην συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται και ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Γιάννης Σταματάκης μαζί με την σύζυγο του Γεωργία.

Το βράδυ κύλησε όμορφα με μαντινάδες και πειράγματα ενώ η αγαπημένη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης, που έχει αναχωρήσει ήδη από την Αγία Πελαγία, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της από τα όσα έζησε στην διάρκεια της πενθήμερης παραμονής της,  ενώ υποσχέθηκε σύντομα να ξαναβρεθεί στην Κρήτη και δη στην συγκεκριμένη περιοχή, την οποία και επισκεπτόταν για πρώτη φορά.

Πάντως και αυτό το καλοκαίρι η Κρήτη αποτελεί πόλο έλξης καλλιτεχνών, κορυφαίων αθλητών αλλά και ανθρώπων της show-biz.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε, εκτός φυσικά από την Ρούλα Κορομηλά, ότι το τελευταίο διάστημα τις ομορφιές του νησιού έχουν γευτεί αρκετοί διάσημοι, όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη με την Κλέλια Ρένεση, η Ελένη Πετρουλάκη, η Λάουρα Νάργιες με τον σύντροφο της Μιχάλη Μουρούτσο, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News