Κρήτη

Που βρέθηκε ο αγνοούμενος Θεοχάρης Παπαδάκης;

Στο σπίτι του βρίσκεται ο 60χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή.

Τέλος στην αγωνία της οικογένειας Παπαδάκη έβαλε ένας περαστικός σήμερα το πρωί που είδε τον 60χρονο Θεοχάρη Παπαδάκη τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με την κόρη του, Μελίνα Παπαδάκη, η οποία μίλησε στο neakriti.gr «ο πατέρας μου μπήκε πριν από λίγο στο σπίτι. Ένας περαστικός τον εντόπισε κοντά στην περιοχή που μένουμε στο Σίσι και αμέσως μας πήρε τηλέφωνο. Κατευθείαν έτρεξα και πλέον βρίσκεται ασφαλής στο σπίτι».

Η Αστυνομία έχει ενημερωθεί ότι μετά από τόσες μέρες, από την Παρασκευή που είχε εξαφανιστεί, ο άνδρας βρέθηκε. Πλέον όμως βρίσκεται στο σπίτι του σώος και αβλαβής, χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Το χρονικό την υπόθεσης

Άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, έκαναν «φύλλο και φτερό» την ευρύτερη περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε ο 60χρονος, χωρίς - ωστόσο - μέχρι νωρίς το πρωί της Δευτέρας να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 60χρονου Θεοχάρη Παπαδάκη χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου από την περιοχή Καστρινιανός (οικισμός) στο Σίσι, νοτιοδυτικά του τόπου Βραχάσι.

Σύμφωνα με τον ίδιο προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην κίνησή του. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια