Κρήτη

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 60χρονου που αγνοείται - Και η ΕΜΑΚ στις έρευνες

Άφαντος, για τρίτη ημέρα παραμένει ο 60χρονος Κρητικός, Θεοχάρης Παπαδάκης - Άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο έχουν κάνει "φύλλο και φτερό" την περιοχή

Ώρες αγωνίας περνούν, τα τελευταία 24ωρα η οικογένεια, οι φίλοι και το ευρύτερο περιβάλλον του Θεοχάρη Παπαδάκη, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος για τρίτη συνεχή ημέρα.

Σήμερα, οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ σε αυτές προστέθηκε σήμερα η συμβολή της ΕΜΑΚ.

Άνδρες της ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» την ευρύτερη περιοχή από την οποία εξαφανίστηκε ο 60χρονος, χωρίς - ωστόσο - μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά με την ελπίδα ότι ο άνδρας θα επιστρέψει σύντομα ασφαλής στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του 60χρονου Θεοχάρη Παπαδάκη χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου από την περιοχή Καστρινιανός (οικισμός) στο Σίσι, νοτιοδυτικά του τόπου Βραχάσι.

Η ανάγκη να βρεθεί ο 60χρονος είναι άμεση, καθότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την οικογένεια και τους οικείους του να απευθύνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι, να απευθυνθεί στην αστυνομία.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια