Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δίπλα στους φοιτητές των πληγέντων οικογενειών από τις πυρκαγιές

Κρήτη
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης δίπλα στους φοιτητές των πληγέντων οικογενειών από τις πυρκαγιές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δωρεάν σίτιση και στέγαση, αποφάσισε να παράσχει η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, στα παιδιά των πληγέντων οικογενειών, που θα εισαχθούν τη νέα χρονιά, ή που φοιτούν ήδη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ως ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες.

Η Πρυτανεία εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της, σε ανακοίνωσή της για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη της για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας από τις πυρκαγιές στην Αττική καθώς και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση με σεβασμό στο ανθρώπινο δράμα των πληγέντων και ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες τους να παράσχει δωρεάν σίτιση και στέγαση, κατ’ εξαίρεση των κανόνων μοριοδότησής τους, στα παιδιά των πληγέντων οικογενειών που θα εισαχθούν την νέα ακαδημαϊκή χρονιά ή που ήδη φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News