Ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται λόγω τριήμερου εθνικού πένθους

Κρήτη
Ποιες εκδηλώσεις ακυρώνονται λόγω τριήμερου εθνικού πένθους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ήδη πολλές εκδηλώσεις στην Κρήτη έχουν ξεκινήσει να στέλνουν ανακοινώσεις για ακύρωση προγραμματισμένων συναυλιών και εκδηλώσεων.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα «Νέα Γενιά» ανακοίνωσε την αναβολή της εκδήλωσης στη μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε ένδειξη συμπαράστασης στην εθνική τραγωδία που από χθες πλήττει την χώρα μας και σεβόμενοι το εθνικό πένθος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά" μετά λύπης ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ της προγραμματισμένης για σήμερα Τιμητικής Εκδήλωσης - Συναυλίας στην μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων και των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους.

Νέα ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ζητούμε την κατανόηση όλου του κόσμου, που με τα μηνύματα που λαμβάνουμε τόσο καιρό, απόψε θα κατέκλυζε τον Κρουσώνα προς τιμήν του Διομήδη.».

Και το 2ο Φεστιβάλ Τοπικής Παράδοσης & Προϊόντων αναβάλλεται λόγω πένθους:

«Οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με τον Δήμο Πλατανιά, ενημερώνουν ότι αναβάλλουν την προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου την εκδήλωση των “Ρουμάτων Γη- 2ο Φεστιβάλ Τοπικής Παράδοσης & Προϊόντων” στα Παλαιά Ρούματα, η οποία περιελάμβανε τα Εγκαίνια του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Παλαιών Ρουμάτων και Συναυλία του Παγκρήτιου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής.

Η εκδήλωση αναβάλλεται προς συμπαράσταση στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Σωματείο Λαϊκής Βιβλιοθήκης Παλαιών Ρουμάτων

Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιών Ρουμάτων

Σύλλογος Γυναικών Παλαιών Ρουμάτων

Συνεταιρισμός Γυναικών «Η Αρχόντισσα»».

Την αναβολή όλων των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων αυτής της εβδομάδας που διοργάνωνε ο Δήμος Μαλεβιζίου, αποφάσισε η Δημοτική Αρχή.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, στη μνήμη των αθώων θυμάτων αυτής της τραγωδίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Η Περιφέρεια Κρήτης δίπλα στους πληγέντες:

«Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στο εθνικό πένθος για τα θύματα των πρόσφατων πυρκαγιών και ακυρώνει όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, από σήμερα 24 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.

Σε ένδειξη πένθους κυματίζει μεσίστια η σημαία στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας καθώς και στα κτίρια των Περιφερειακών Ενοτήτων.».

Και στο Δήμο Χανίων ακυρώνονται εκδηλώσεις:

«Με αφορμή την κήρυξη τριήμερου Εθνικού Πένθους σε όλη τη χώρα και συναισθανόμενοι την τραγωδία που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές, όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει αποκλειστικά ο Δήμος Χανίων ή τα Νομικά του Πρόσωπα, αναβάλλονται.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων που αναβάλλονται μεταξύ 24-26/7 είναι οι εξής:

* Άλσος Αγ. Αποστόλων (25/7 στις 20:00), “Ατρόμητοι Πειρατές” (Κουκλοθέατρο).

* Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “ΚΗΠΟΣ” θα παραμείνει κλειστός τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.».

Ακυρώνεται η συναυλία Ευανθίας Ρεμπούτσικα και Έλλης Πασπαλά

«Λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε με αφορμή την πρωτοφανή τραγωδία στην Αττική, η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της Έλλης Πασπαλά που ηήαν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιουλίου στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, αναβάλλεται για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.

Τα εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί οι φίλοι της Ευανθίας και της Έλλης ισχύουν για την νέα ημερομηνία.

Όσοι επιθυμούν να τα εξαγοράσουν θα πρέπει να το κάνουν στα σημεία απ’ όπου τα προμηθεύτηκαν.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News