Κρήτη

Η αυλαία έπεσε για τη φετινή σεζόν - Καλό καλοκαίρι από την πιο δυνατή ομάδα, την ομάδα της ΚΡΗΤΗ TV

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για τρεις εκπομπές που έχουν αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το τηλεοπτικό κοινό.

Τρεις παραγωγές της “ΚΡΗΤΗ TV” έριξαν χτες… αυλαία για την καλοκαιρινή περίοδο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της τηλεοπτικής σεζόν 2017-2018 και με την υπόσχεση να επιστρέψουν από Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για τις εκπομπές «Καλό Μεσημέρι» με τον Στέλιο Ζερβό και την Ιωάννα Μαλέσκου, που αποχαιρέτησαν το απόγευμα, την ενημερωτική εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» με τη Νικολέτα Σφακιανάκη, η οποία αποχαιρέτησε σε άκρως γιορτινή διάθεση, με τον Μάνο Παπαδάκη να «ντύνει» μουσικά το πρόγραμμα, και την εκπομπή «Αντιθέσεις» με το Γιώργο Σαχίνη, που έκλεισε τον 22ο κύκλο της με μια συνέντευξη του Σωτήρη Καμενόπουλου στο prime time του καναλιού.

Στις εγκαταστάσεις της ΚΡΗΤΗ TV επικρατούσε ενθουσιασμός αλλά και μια μικρή συγκίνηση καθώς ήταν η τελευταία ημέρα, ενώ οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν δεν έλειπαν.

Στον απολογισμό, πάντως, της χρονιάς αξίζει να σημειωθεί ότι το στοίχημα κερδήθηκε, καθώς ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά για την ΚΡΗΤΗ TV αφού τα στελέχη της είχαν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Ήταν η χρονιά με το πιο πλούσιο πρόγραμμα εκπομπών και παραγωγών που έχουν προβληθεί από το κρητικό κανάλι κι αν οι πληροφορίες μας είναι σωστές, η νέα σεζόν θα είναι ακόμη πιο εμπλουτισμένη.

Όλοι αποχαιρέτησαν από τον τηλεοπτικό αέρα, δίνοντας ραντεβού το φθινόπωρο και ευχόμενοι οι ειδήσεις να είναι μόνο καλές!

Λ.Σ.

Σχόλια