Ιδιοκτήτης ψαρoταβέρνας που έκαψαν: Ήταν σαν μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να υπάρχεις

Κρήτη
Ιδιοκτήτης ψαρoταβέρνας που έκαψαν: Ήταν σαν μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να υπάρχεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπάει τη σιωπή του και με εμφανή την πίκρα ο κ. Γιώργος Μαρινάκης περιγράφει στο φακό της ΚΡΗΤΗ TV, τον τρόπο με τον οποίο ξημερώματα Πέμπτης, δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι πέταξαν στο κατάστημα εστιάσης που διατηρεί εδώ και χρόνια, γνωστή ψαροταβέρνα στην παραλιακή του Ηρακλείου, αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

«Με ειδοποίησαν και μου είπαν , ελάτε στο μαγαζί κάτι συμβαίνει, είναι και η πυροσβεστική. Αμέσως το μυαλό μου πήγε, σε κάτι με ηλεκτρολογικά… έγινε καμιά διαρροή σκέφτηκα, ξέρω εγώ τι να πω… δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να έχει συμβεί τέτοιο πράγμα…», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει με οργή και πείσμα

«Σπάσανε το μεγάλο παράθυρο και όπως το πετάξανε, ήταν σαν μου έλεγαν ότι δεν πρέπει να υπάρχεις… Για μένα είναι αντιζηλία, πάντα υπάρχει κάποιος στο νου, που πιστεύω μέσα μου ποιος ή ποιοι είναι αλλά δεν μπορείς να πεις…αποδείξεις… Έχω πεισμώσει τόσο πολύ που δεν μπορείς να φανταστείς, θέλω να κάνω το μαγαζί ακόμη καλύτερο… Να σκάσουνε.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα με τον θόρυβο να σηκώνει στο πόδι τη γειτονιά και την πυροσβεστική να σπεύδει άμεσα στο σημείο για να σβήσει τη φωτιά που ξέσπασε στο εσωτερικό της ψαροταβέρνας.

Είναι η πολλοστή πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πέφτει θύμα αγνώστων με πιο πρόσφατη την επίθεση που δέχτηκε νυχτερινές ώρες έξω από το σπίτι του, περιστατικό το οποίο συνδέει τώρα με την απόπειρα εμπρησμού.

«Με μένα τα έχουνε, γιατί δεν είναι ένας μήνας που μου έκαναν επίθεση στο σπίτι. Τότε με περιμένανε στο σπίτι δύο άτομα νεαρά με κουκούλες και με χτυπήσανε… αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Αλλά είχαν προηγηθεί και άλλες φορές που ήρθανε και τότε δεν έδωσα κατάθεση... πλέον πάει μακριά το θέμα».

Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές τις οποίες ο ιδιοκτήτης με τη σύζυγο και το προσωπικό του καταστήματος έχουν ήδη ξεκινήσει να αποκαθιστούν προκειμένου η επιχείρηση να λειτουργήσει ξανά σύντομα.

Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι διέφυγαν αμέσως μετά την πράξη τους, χωρίς ωστόσο η κάμερα της επιχείρησης να καταγράψει καθαρά το περιστατικό αφού η εικόνα φαίνεται θαμπή, έτσι η έρευνα επικεντρώνεται στις κάμερες των παρακείμενων καταστημάτων.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News