Μάχη για τη ζωή του δίνει οδηγός μηχανής - Στην εντατική μετά από τροχαίο

Κρήτη
Μάχη για τη ζωή του δίνει οδηγός μηχανής - Στην εντατική μετά από τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ένας 40χρονος αλλοδαπός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης.

«0 40χρονος είναι σε βαριά κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου μας και παρακολουθείται εντατικά από τους γιατρούς», ανέφερε στο neakriti.gr η κ.Μπαρδάτσου, Διευθύντρια ιατρικής  υπηρεσίας του νοσοκομείου Χανίων.

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον κόμβο της Σούδας, στα Χανιά, όταν η μηχανή στην οποία και επέβαινε ο αλλοδαπός εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να πέσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και εκείνος αιμόφυρτος να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον βαρύτατα τραυματία στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του πλέον.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η τροχαία Χανίων.

Ωστόσο να σημειωθεί ότι επρόκειτο για το δεύτερο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κρήτη και είχε ως αποτέλεσμα να στείλει στο νοσοκομείο ένα ακόμη άτομο. Και αυτό γιατί, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, νοσηλεύονται πατέρας και γιος που τραυματίστηκαν μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην Γέργερη, με την εμπλοκή οχήματος που οδηγούσε ο 54χρονος και θα χρειαστεί να υποβληθούν και οι δύο σε χειρουργικές επέμβάσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News