Κρήτη

Μπαίνουν χειρουργείο πατέρας και γιος μετά το τροχαίο στη Γέργερη

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο νοσηλεύονται ο πατέρας και ο ένας εκ τους δύο γιων του, οι οποίοι και ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Τρίτης στο χωριό της Γέργερης, του δήμου Γόρτυνας.

Και οι δύο είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκη ωστόσο θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Αναφορικά με τον δεύτερο γιο της οικογένειας,τον 11χρονο, που επέβαινε και εκείνος στο συγκεκριμένο όχημα, αν και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε απολύτως καμία ανησυχία και οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειαζόταν να γίνει εισαγωγή.

«Ο 54χρονος πατέρας φέρει ορθοπεδικά τραύματα , νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική και θα χειρουργηθεί ενώ ο 13χρονος γιος του νοσηλεύεται στην γναθοχειρουργική κλινική, είναι αναγκαίο όμως να υποβληθεί και εκείνος σε επέμβαση, αλλά στο πρόσωπο», υποστήριξε στο neakriti.gr ο κ. Μοσχοβάκης.

Πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα 

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες και στο εμπλεκόμενο αγροτικό όχημα επέβαινε μία οικογένεια: ο 54χρονος πατέρας και τα δύο ανήλικα αγόρια του ηλικίας 13 και 11 ετών αντίστοιχα.

Άμεσα έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, όμως απαραίτητη κρίθηκε η διακομιδή τους στο εφημερεύον νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο.

Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Σχόλια