default-image

Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του 16χρονου που κάηκε: «Να προσεύχεστε ο δρόμος είναι μακρύς»

Κρήτη
Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας του 16χρονου που κάηκε: «Να προσεύχεστε ο δρόμος είναι μακρύς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα δύο νεαρά να παραμένουν για νοσηλεία στο ΚΑΤ με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο σώμα και τα άκρα τους, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εξοχικό σπίτι που πήγαν για ολιγοήμερες διακοπές στην Παλαιόχωρα, ο πατέρας του ενός εκ των δύο σπάσει την σιωπή του.

Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα και με το kriti24, αφού αναφέρεται στην κλινική εικόνα των παιδιών και τα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ που σημειώθηκε ανάφλεξης βενζίνης, απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών από την πρώτη στιγμή.

Επίσης ζητάει τη στήριξη όλων και την προσευχή τους καθώς όπως αναφέρει ο δρόμος είναι μακρύς, εκφράζοντας όμως φυσικά και την ελπίδα ότι τα παιδιά ο Α. και ο Π. θα τα καταφέρουν.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του πατέρα αναφέρεται :

«Να προσεύχεστε για αυτά τα δύο φιλαράκια, τον υιό μου τον Α…….. και τον φίλο του τον Π………., που αυτήν την στιγμή δίνουν την μάχη τους για την ζωή τους μετά από εκτεταμένα εγκαύματα 2ου βαθμού στο σώμα και στα άκρα κατόπιν ανάφλεξης βενζίνης υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο δρόμος είναι μακρύς…

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς τους φίλους και τους συγγενείς μας που με τόση αγάπη μας σκέπτεστε και μας ενθαρρύνετε.

Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον ανθρώπους στην Παλαιόχωρα και την πυροσβεστική Καντάνου, τους ανθρώπους των ΕΚΑΒ, τους ιατρούς, το προσωπικό και την διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, τον φίλο μου Ιωάννη Μπιρμπίλη, διοικητή της μοίρας 115, και τους αερομεταφορείς του C130, το εξαιρετικό προσωπικό και τους ιατρούς του ΚΑΤ που συντελέσατε και συντελείτε στην πίστη μας ότι θα τα καταφέρουν τα παιδιά μας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News