Στην Κρήτη ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κρήτη
Στην Κρήτη ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεθαύριο Πέμπτη θα βρίσκεται στην Κρήτη, ξεκινώντας από τη Σητεία τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεπής στη δέσμευσή του για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, περπατά σπιθαμή προς σπιθαμή την Κρήτη, μιλά με τους πολίτες, ακούει τους προβληματισμούς τους και δημιουργεί την κυβερνητική ατζέντα της Ν.Δ. με σταθερή προτεραιότητα την Κρήτη».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάσει στη Σητεία στις 7:10 το πρωί. Βάσει του πολύ “σφιχτού” προγράμματός του, στις 7:20 το πρωί θα έχει συνάντηση με ψαράδες. Στις 8 θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σητείας Θεόδωρο Πατεράκη στο Δημαρχείο, καθώς και με παραγωγικούς-επιστημονικούς φορείς της περιοχής, ενώ στις 9 θα περπατήσει στο πανέμορφο λιμάνι της Σητείας.

Επόμενος σταθμός του θα είναι η Ιεράπετρα, όπου στις 10:30 το πρωί θα επισκεφτεί τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο στη Μητρόπολη. Στις 11 το πρωί θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά στο κέντρο της πόλης. Στις 12 το μεσημέρι θα δεχτεί καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Ιεράπετρας Θεοδόσιο Καλαντζάκη στο Δημαρχείο. Εκεί θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Κρήτης στο Δημαρχείο Ιεράπετρας με θέμα “Λειψυδρία στην Κρήτη - Δίνουμε λύσεις”.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί το πρόγραμμα στις 2:30 το μεσημέρι περιλαμβάνει γεύμα με θεσμικούς της πόλης στο ξενοδοχείο “Pleiades Luxurious Villas” στον Άγ. Νικόλαο (περιφερειακή οδό).

Στις 5:30 το απόγευμα θα αναχωρήσει από το ξενοδοχείο και στις 5:50 θα βρίσκεται στο Οροπέδιο, όπου θα έχει καλωσόρισμα από τον δήμαρχο Οροπεδίου Γιάννη Στεφανάκη στο Δημαρχείο και ανακήρυξη του προέδρου της Ν.Δ. ως επίτιμου δημότη.

Στις 6:10 θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά του Τζερμιάδου και θα έχει συνάντηση με κατοίκους σε καφενείο της περιοχής, ενώ για το Ηράκλειο θα αναχωρήσει στις 6:30 το απόγευμα.

Στις 7:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Ibis Styles Heraklion Central” (Κορωναίου 26 & Αγ. Τίτου). Στις 8:30 θα παραστεί στην εκδήλωση ονοματοδοσίας της οδού “Κωνσταντίνου Μητσοτάκη” στο Γάζι, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη. Πρόκειται για την υλοποίηση της σχετικής απόφασης που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου τον Ιούνιο του 2017.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαλεβιζίου, τονίζοντας πως πρόκειται για «μια ελάχιστη ένδειξη τιμής στον Κρητικό πρώην πρωθυπουργό Κων/νο Μητσοτάκη, που θα υπενθυμίζει τους αγώνες του για την εδραίωση της Δημοκρατίας στον τόπο μας, την προσωπική συμβολή του στην αναβάθμιση του Κοινοβουλευτισμού και τις διαρκείς προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, άλλωστε, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ξέρει να εκτιμά και να τιμά τις μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες που ανέδειξε η χώρα μας, γι’ αυτό και όλες τις κεντρικές αρτηρίες κοσμούν τα ονόματα των πιο μεγάλων πολιτικών προσωπικοτήτων που τίμησαν τον τόπο και τον λαό μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News