Προσπάθειες για σύσφιξη σχέσεων Αθηνάς και Πασπάτη

Κρήτη
Προσπάθειες για σύσφιξη σχέσεων Αθηνάς και Πασπάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσπάθειες για “κατευνασμό” στην τοπική Ν.Δ., τις οποίες περιγράφει η παρακάτω ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Μετά από πρόσκληση σήμερα (σ.σ. χθες) Κυριακή 15 Ιουλίου, του γραμματέα Π.Ε. και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, προς τα στελέχη του κόμματος κ. Γρηγόρη Πασπάτη, πολιτευτή και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου και κ. Αθηνά Σπανάκη, υπεύθυνη Περιφέρειας Κρήτης για γυναικεία επιχειρηματικότητα και δημοτική σύμβουλο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο πολιτικό γραφείο του γραμματέα.

Μετά από αρκετή συζήτηση, δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις απ’ όλες τις πλευρές για όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ των δύο στελεχών μας και πλέον θεωρούνται λήξαντα.

Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι συντονισμένα και μεθοδικά θα πρέπει να δουλέψουμε όλα τα στελέχη Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας για τον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να πετύχουμε την πρωτιά του κόμματός μας στον νομό μας και την πολιτική κυριαρχία της παράταξής μας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News