Νεκρός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - Έκανε βουτιά στο κενό πέφτοντας από παράθυρο

Κρήτη
Νεκρός στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - Έκανε βουτιά στο κενό πέφτοντας από παράθυρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της πόλης όπου τα ξημερώματα διαδραματίστηκε ένα τραγικό περιστατικό με έναν 47χρονο αλλοδαπό να κάνει βουτιά στο κενό.

 Ο αυτόχειρας είχε κάνει εισαγωγή στην παθολογική κλινική το πρωί της Παρασκευής και λίγες ώρες αργότερα συγκεκριμένα στις 4 το πρωί κατευθύνθηκε προς το παράθυρο που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου της συγκεκριμένης κλινικής, το άνοιξε και έπεσε στο κενό.

«Πραγματικά συνέβη ένα δραματικό περιστατικό στο νοσοκομείο μας. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μόνιμος κάτοικος του Αγίου Νικολάου εδώ και 18χρόνια. Ήρθε στο νοσοκομείο με στερητικό σύνδρομο και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, τον εξέτασε και ψυχίατρος που διαπίστωσε ότι δεν αντιμετώπιζε οξύ ψυχιατρικό πρόβλημα», ανέφερε στο neakriti.gr η διοικήτρια του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, κ. Μαρία Σπινθούρη.

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε μεγάλη αναστάτωση .Εργαζόμενοι μετέφεραν τον Μολδαβό, στην αίθουσα αναζωογόνησης τάχιστα, τελικά όμως  δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του

«Όλο το προσωπικό είναι σοκαρισμένο. Γιατροί και νοσηλευτές δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γνωστός στον Άγιο Νικόλαο, με σοβαρά προβλήματα υγείας, ήταν συνεχώς υπό επιτήρηση από την στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο. Υπήρξαν όμως ελάχιστα λεπτά της ώρας γύρω στις 4 το πρωί, που το προσωπικό πήγε σε διπλανό θάλαμο και τότε συνέβη το μοιραίο. Πραγματικά όλοι εδώ έχουν αναστατωθεί και δυσκολεύονται να το ξεπεράσουν», αναφέρει στο neakriti.gr η κ. Σπινθούρη

Στο σημείο και η αστυνομία ενώ να σημειωθεί ότι στο νοσοκομείο αυτοκτονία είχε σημειωθεί πριν αρκετά χρόνια.

Πάντως ανησυχία προκαλούν τα απανωτά περιστατικά αυτοχειρίας στο νησί καθώς μέσα σε ένα 24ώρο υπήρξαν τρία περιστατικά.

Το πρώτο σημειώθηκε στο Κουμ Καπι με έναν νεαρό άνδρα να εντοπίζεται νεκρός σε βραχώδες σημείο, το δεύτερο λίγες ώρες αργότερα στις Μπαλάδες Ηρακλείου με απαγχονισμό ενός αυτόχειρα και το τρίτο αφορά τον 47χρονο Μολδαβό στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News