Κατίνα Μπαλτζάκη: Κάτι κακό έχει συμβεί στον άνδρα μου

Κρήτη
Κατίνα Μπαλτζάκη: Κάτι κακό έχει συμβεί στον άνδρα μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε… είναι μόνο μία από τις φράσεις που βγαίνουν από το στόμα της γυναίκας και των παιδιών του 74χρονου αγνοούμενου Γιώργου Μπαλτζάκη που χάθηκε στις Πατέλες στις 30 Μαΐου.

Μερόνυχτα αγωνίας για την κ. Κατίνα που δεν έχει νεότερα για τον σύζυγο της και με το αίσθημα ότι κάτι άσχημο μπορεί να του έχει συμβεί, να την έχει «στοιχειώσει» για τα καλά. "Νομίζω ότι δεν θα είναι καλά και ότι κάτι κακό θα του έχει συμβεί", αναφέρει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr η κ. Μπαλτζάκη.

Ο γιος και η σύζυγος του αγνοούμενου Γιώργου Μπαλτζάκη

Παρά τις εντατικές προσπάθειες αναζήτησης των δικών του αλλά και της αστυνομίας σε μέρη που σύχναζε και όχι μόνο, δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να μαρτυρά την ύπαρξη Γιώργος Μπαλτζάκη στο Ηράκλειο και γενικότερα την Κρήτη. 

Η σύζυγος, αποκομμένη πλέον και έχοντας πρόβληματα με την υγεία της με όση δύναμη της έχει απομείνει ,περιμένοντας ακόμη πάνω από το ακουστικό του τηλεφώνου της για μια καλή είδηση.

Και την ίδια ώρα απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι μπορούμν να βοηθήσουν και αν «πέσει» οτιδήποτε στην αντίληψη τους να απευθυνθούν είτε στην ΕΛ.ΑΣ είτε στην οικογένεια, μήπως και δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε όλο αυτό το θρίλερ που ζουν εδώ και 1,5 μήνα και δεν λέει να τελειώσει.

Τα ερωτηματικά πληθαίνουν καθώς ο ηλικιωμένος εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου έχοντας πάνω του μόνο τα κλειδιά του και λεφτά, καθώς δεν διέθετε κινητό. Ακόμη πιο παράδοξο είναι το γεγονός ότι εξαφανίστηκε πεζός, αλλά κανείς δεν ανέφερε ότι τον είδε, ούτε καν οδηγοί ταξί ή λεωφορείων.

Εξαφανίστηκε πεζός και δεν τον ξαναείδαν

Σύμφωνα με την κ.Μπαλτζάκη: «Έφυγε με τα πόδια όπως πάντα για μια βόλτα και δεν είχε κανένα πρόβλημα για να ανησυχήσουμε για την υγεία του. Ρωτήσαμε στην πιάτσα με τα ταξί αλλά δεν τον έχουν δει. Οι δύο γιοι μου ψάχνουν συνεχώς για να τον βρουν…».

Σε κάθε περίπτωση η σύζυγος και οι δύο γιοι του ηλικιωμένου προσπαθούν να μην χάνουν την ελπίδα τους και συνεχίζουν να αναζητούν παντού τον 74χρονο που χάθηκε από τις Πατέλες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News