Νεκρός οδηγός έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

Κρήτη
Νεκρός οδηγός έπειτα από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το αίμα ενός αλλοδαπού άνδρα βάφτηκε η άσφαλτος της Κρήτης τα ξημερώματα έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, στην συμβολή των οδών Νεάρχου και Ηγουμένου Γαβριήλ στα Χανιά.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους και αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 45χρονος Ιταλός, κάτοικος των Χανίων.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις προσπάθειες του πληρώματος, ο άνδρας είχε καταλήξει στα βαρύτατα τραύματα του .

Ο οδηγός του δεύτερου εμπλεκόμενου οχήματος εκτός από το σοκ δεν τραυματίστηκε ωστόσο και τα δύο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου έχει αναλάβει να διενεργήσει το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Να σημειωθεί ότι αναμένονται τα αποτέλεσματα νεκροψίας νεκροτομής που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του 45χρονου, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπος να μην υπέκυψε εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης αλλά λογω ανακοπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του χρόνου έως σήμερα ο αριθμός των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη ανέρχεται στους 23, ενώ πέρυσι το ίδιο διάστημα η Κρήτη είχε θρηνήσει 25 άτομα στον βωμό τη ασφάλτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News