Αποχαιρετούν τον άνδρα που έσβησε στο φαράγγι του Κουδουμά - Τι είχε προηγηθεί

Κρήτη
Αποχαιρετούν τον άνδρα που έσβησε στο φαράγγι του Κουδουμά - Τι είχε προηγηθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 57χρονου που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο φαράγγι του Κουδουμά το απόγευμα της Δευτέρας.

Η σορός, μετά την νεκροψία νεκροτομή στο ΠΑΓΝΗ, θα μεταφερθεί στη Νύβριτο εκεί όπου διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης,η τελευταία πράξη του δράματος και σε κλίμα οδύνης και πένθους, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον άνδρα που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ορφανά δύο παιδιά και την σύζυγο του.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών , το απόγευμα της Δευτέρας, μαζί με την σύζυγο του είχαν πάει στη Μονή Κουδουμά, την οποία και γνώριζε αρκετά καλά και εκεί ενημερώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την παροχή νερού.

«Αμέσως έσπευσε να εντοπίσει που οφείλεται η βλάβη φθάνοντας όμως σε αρκέτά δύσβατο σημείο του φαραγγιού. Ξαφνικά όμως και δίχως να γνωρίζουμε το λόγο κατέρρευσε και υπέκυψε», σύμφωνα με τον Διοικητή της ΕΜΑΚ κ. Τσικαλά στο neakriti.gr ο οποίος και πρόσθεσε ότι:«Δεν είχε εξωτερικά τραύματα , γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια, είτε ανακοπή ή ακόμη και θερμοπληξία λόγω και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών».

Στο μεταξύ και ενώ ο ίδιος ήταν εγκλωβισμένος στο φαράγγι, η σύζυγός του έσπευσε να ειδοποιήσει άμεσα τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Κουδουμά, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τις αρχές.

Διασώστες της ‘Γ ΕΜΑΚ μαζί με άνδρες του Π.Κ. Πύργου έφθασαν στο σημείο για τον εντοπισμό και διάσωση του 57χρονου αλλά και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Χάρακα με γιατρό.

Η επιχείρηση λόγω και του δύσβατου της περιοχής διήρκησε αρκετές ώρες και αργά το απόγευμα εντοπίστηκε.

Τον ανέσυραν και τον έβγαλαν στο σημείο που ήταν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά καθώς ο ίδιος είχε πεθάνει.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και από εκεί η σορός στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία νεκροτομή με τα στοιχεία να αναφέρουν ότι ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε παθολογικά αίτια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News