Κρήτη

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες Κρητικών που χάνουν περιουσίες σε πλειστηριασμούς

Μόνο με ένα εφιάλτη που αλλάζει τη ζωή εκατοντάδων Κρητικών θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι πλειστηριασμοί με τα σενάρια αλλά και τα νέα δεδομένα να μην αφήνουν πολλά περιθώρια εφησυχασμού και μάλιστα σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει φτάσει στα τάρταρα τις αντοχές της μέσης κρητικής οικογένειας.

Οι μαρτυρίες στη διάρκεια της εκπομπής συγκλονιστικές με ολόκληρες οικογένειες να κλυδωνίζονται ακόμα και ανάμεσα σε αδέρφια με Κρητικούς να χάνουν τα σπίτια τους και παράλληλα να τα παίρνουν ακόμα και τα αδέλφια τους.

Στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV άνοιξε ο φάκελος των πλειστηριασμών αλλά και το κόκκινων δανείων που "πνίγουν" ολόκληρη την Κρήτη.

Μάλιστα φορείς από τον εμπορικό κόσμο της Κρήτης, φοροτεχνικοί, εκπρόσωποι της Ένωσης Καταναλωτών, άνθρωποι από τη στάση πληρωμών αλλά και ψυχολόγοι συμφώνησαν στη διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα ότι η κατάσταση το 2019 θα γίνει ακόμα πιο τραγική όσον αφορά τους πλειστηριασμούς που πλέον απειλούν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Αν λοιπόν πριν από μερικά χρόνια οι εικόνες της Πορτογαλίας, ανθρώπων που έχαναν τα σπίτια τους μπορεί να θύμιζαν ταινία επιστημονικής φαντασίας, για τους Έλληνες σήμερα αυτές οι εικόνες είναι μια πραγματικότητα δυστυχώς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια