Πενήντα μέρες γιορτής, πενήντα χρόνια Atlantis!

Κρήτη
Πενήντα μέρες γιορτής, πενήντα χρόνια Atlantis!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πλέον λαμπρό τρόπο η οικογένεια της AQUILA γιόρτασε τον μισό αιώνα ζωής του ξενοδοχείου Atlantis. Μια ξεχωριστή και μοναδική γιορτή που κράτησε 50 μέρες όσα και τα χρόνια της ζωής του.

Η αυλαία των 50 εορταστικών ημερών έπεσε την Παρασκευή 29 Ιουνίου με ένα ιδιαίτερο party που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο «ΥΓΕΙΑΣ» το οποίο λίγες μέρες πριν οι άνθρωποι της εταιρίας και του ξενοδοχείου είχαν καλλωπίσει, δενδροφυτεύσει και φροντίσει ώστε να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που όλοι ξέρουμε.

Οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους της 5ης κατά σειράς εορταστικής εκδήλωσης ήταν πολλές και ξεκίνησαν νωρίς με την έκθεση κλασσικών αυτοκινήτων των δεκαετιών ‘60, ‘70 και ‘80 από την συλλογή του κυρίου Μιχάλη Ρασιδάκη αλλά και της ιδιοκτησίας του ομίλου Aquila Hotels & Resorts. Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, όπως Rolls Royce και Cadillac αλλά και κάποια μικρότερα σε μέγεθος μα συνάμα πανέμορφα, κέρδισαν τα φλας και το θαυμασμό των καλεσμένων.

Η αυλαία της όμορφης βραδιάς άνοιξε με την εντυπωσιακή είσοδο των τυμπανιστών BATALA CRETA και συνεχίστηκε με πολύ Ελληνική και ξένη μουσική των περασμένων δεκαετιών από την υπέροχη φωνή και την μπάντα της Ματθαίας Σπιταδάκη. Την βραδιά έντυσαν ακόμη shows διαφόρων καλλιτεχνών.

Το 5 αστέρων Atlantis Hotel με υπερηφάνεια πανηγύρισε τα 50 χρυσά χρόνια του.

Ο εορτασμός των 50 ημερών αποτέλεσε σημαντική υποχρέωση για όλους εμάς στην AQUILA HOTELS & RESORTS απέναντι στο παρελθόν και την ιστορία ενός τόσο εμβληματικού ξενοδοχείου.

Τελικά, το όραμα για μας, είναι η παρακαταθήκη αυτών των 5 χρυσών δεκαετιών, που συνοψίζονται στις 5 ακόλουθες λέξεις:

Ιστορία – Τουρισμός – Φιλοξενία – Πολιτισμός – Όραμα

Σήμερα, στην αυγή της δεύτερης πεντηκονταετίας του, είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση και οραματίζεται μαζί σας το αύριο και τον ρόλο του μέσα στην πόλη, τον τουρισμό, την ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από την Κρητική φιλοξενία.

Δίνουμε το σύνθημα για την επόμενη μέρα που σηματοδοτεί την δεύτερη περίοδο της δημιουργικής μας ωριμότητας, για τα επόμενα 50 χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News