Η «Cretan Mill Almpantakis» πήρε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας!

Κρήτη
Η «Cretan Mill Almpantakis» πήρε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μία βράβευση, ίσως και η πιο σημαντική για την Κρητική εταιρεία, κατάφερε να αποσπάσει η «Cretan Mill Almpantakis» που για το 2018 βρίσκεται στη λίστα με τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

«Σήμερα έλαμψαν τα διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας» και η εταιρεία πήρε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy» που δίνεται στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Η αξιολόγησή τους, μάλιστα, γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών όπως είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση και η ρευστότητα.

Παράλληλα όμως, συνυπολογίζονται και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Ο κ. Μιχάλης Αλμπαντάκης με αφορμή αυτή τη σπουδαία βράβευση, τόνισε ότι «είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος διότι εκτός από τα ποιοτικά προϊόντα η εταιρία μας αναπτύσσεται με υγεία χωρίς δανεισμό και με υψηλή κερδοφορία και αυτό επιβεβαιώνεται από το συγκεκριμένο βραβείο όπου μετράει τις οικονομικές επιδόσεις μας.

Ευχαριστώ από καρδιά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Αλμπαντάκη για την στήριξη τους, αλλά και όλο το προσωπικό μας, που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον όμιλο CRETAN MILL SA».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News