Άφαντος ο ψαράς - Τι απέκλεισαν οι αρχές και έως πότε θα γίνονται έρευνες

Κρήτη
Άφαντος ο ψαράς - Τι απέκλεισαν οι αρχές και έως πότε θα γίνονται έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσο οι ώρες περνούν τόσο κορυφώνεται η αγωνία για το τι έχει απογίνει 0 70χρονος ψαράς τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πρωί της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ηρακλείου, εκεί όπου συνήθιζε να πηγαίνει για ψάρεμα.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίστηκαν σε στεριά και θάλασσα, υπό τον συντονισμό του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά στις έρευνες μετέχουν, διασωστικό σκάφος της Ελληνικής Ομάδας έρευνας και διάσωσης, πλωτό σκάφος του λιμεναρχείου, πλωτό σκάφος της πυροσβεστικής ενώ από στεριά, συμμετέχει εθελοντικά ομάδα εθνοφυλάκων.

Οι αρχές χθες «χτένισαν» την συγκεκριμένη περιοχή με τις έρευνες να αποβαίνουν άκαρπες. Ελικόπτερο, δύτες, λιμενικοί, διασώστες της ΕΜΑΚ, πλωτά σκάφη, έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.

Αυτό που απέκλεισαν σε πρώτη φάση είναι το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να είχε σφηνωθεί σε βραχώδη περιοχή κατά μήκος του παράκτιου μετώπου . 

Οι έρευνες έφθασαν μέχρι και ανοιχτά της νήσου Ντία αλλά και πάλι οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό , με την απογοήτευση και συνάμα την αγωνία να χτυπάει… κόκκινο.

Σύμφωνα και με όσα προβλέπονται οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο για τρίτο τελευταίο 24ώρο με την ελπίδα ότι μέχρι αύριο θα υπάρχουν νεότερα για τον εντοπισμού του ψαρά, δίνοντας έτσι και τέλος στο θρίλερ που ζει από την περασμένη Τρίτη η οικογένεια του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News