Κρήτη

Άκαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαρά

Άφαντος παραμένει ο 70χρονος ψαράς, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, με την ελπίδα - ωστόσο - να μην έχει "σβήσει" ακόμη για τους οικείους του

Χωρίς καμία απολύτως εξέλιξη σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου ερασιτέχνη ψαρά.

Σύμφωνα με τον Υπολιμενάρχη Ηρακλείου, κ. Κουβίδη Δημήτρη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, οι έρευνες σταμάτησαν στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και  συνεχίζονται με το πρώτο φως της ημέρας την Πέμπτη.

Πάντως, σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, «Δεν υπάρχει καμία θετική ή αρνητική εξέλιξη» αναφορικά με την υπόθεση του αγνοούμενου αλιέα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των ερευνών, υπενθυμίζεται πως αυτές πραγματοποιήθηκαν τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, ενώ προστέθηκε και ελικόπτερο το οποίο συνέδραμε στην επιχείρηση επί 2 ώρες το πρωί.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες πραγματοποιούνται υπό το συντονισμό του Λιμενικού Σώματος και συμμετέχουν άνδρες του Λιμενικού, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και συγκεκριμένα, άνδρες της ΕΜΑΚ, η Ελληνική Πλοηγική Υπηρεσία, καθώς και εθελοντές, αλλά και ιδιώτες.

Πάντως, η αγωνία των οικείων του 70χρονου έχει «χτυπήσει» κόκκινο, καθώς ο άνθρωπός τους έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Τρίτης, όποτε και πήγε για ψάρεμα σε παραθαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση του 70χρονου ερασιτέχνη αλιέα η οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε το βράδυ της Τρίτης, ενώ το γεγονός που προκαλεί τη μεγαλύτερη ανησυχία στην οικογένεια του ψαρά, αποτελεί το ότι προσωπικά αντικείμενα του άνδρα εντοπίστηκαν στο σημείο όπου συνήθιζε να ψαρεύει, με τον ίδιο, ωστόσο, να παραμένει - μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης - άφαντος.

 

 

Σχόλια