Κρήτη

Τώρα μαθαίνεις πόσο θα περιμένεις στα ΤΕΠ - Το Βενιζέλειο πρωτοπορεί ξανά

Μετά το τέλος στις… νυχτερινές βόλτες συνοδών ασθενών αλλά και στις ανεπιθύμητες επισκέψεις στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με την λήξη ωραρίου του επισκεπτηρίου, το ίδρυμα πρωτοπορεί και πάλι, πανελλαδικά.

Με σκοπό τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ταχύτερη & ασφαλέστερη ενημέρωση του πολίτη, άλλη μια καινοτόμος ηλεκτρονική εφαρμογή λειτουργεί από τις 21 Ιουνίου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Κατά την προσέλευση του πολίτη στα ΤΕΠ του Βενιζελείου, ο ίδιος  ενημερώνεται μέσω ειδικής οθόνης για τον μέσο χρόνο αναμονής, σε πραγματικό χρόνο (real time), που θα χρειασθεί έως τη στιγμή που θα εξετασθεί από τους ιατρούς στα εξειδικευμένα ιατρεία του τμήματος.

Επίσης στην ίδια οθόνη αποτυπώνονται και στατιστικοί δείκτες που «τρέχουν» και αυτοί σε πραγματικό χρόνο και αφορούν τη προσέλευση στα ΤΕΠ κάθε χρονική στιγμή, σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική στιγμή του 2017.

Η εν λόγω ενημέρωση γίνεται και από την ιστοσελίδα του Βενιζελείου www.venizeleio.gr, στο πάνω δεξί μέρος της (τις ημέρες που εφημερεύει το νοσοκομείο), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (screenshot).

Το Βενιζέλειο για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, καθώς η παραπάνω εφαρμογή εφαρμόζεται πρώτη φορά πανελλαδικά σε δημόσιο Νοσοκομείο, αποτελώντας ένα εργαλείο ενημέρωσης του πολίτη, ώστε να γνωρίζει άμεσα τον μέσο χρόνο αναμονής που ισχύει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου μας.

Η εφαρμογή συνεχώς θα αναβαθμίζεται με νέες πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών και σύντομα θα διατίθεται και στα Αγγλικά.

Σχόλια