Ο μικρός Σάββας μάχεται για την ζωή του - Πώς να στηρίξουμε το 9χρονο αγόρι

Κρήτη
Ο μικρός Σάββας μάχεται για την ζωή του - Πώς να στηρίξουμε το 9χρονο αγόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μικρός Σάββας Μανουσάκης είναι 9 χρόνων από το Τυμπάκι Μεσαράς. Έχει εκ γενετής πρόβλημα στο πόδι του και γι' αυτό υποβλήθηκε σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις.

Στις 2 πρώτες το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, υπήρχε το ενδεχόμενο - όπως είπαν οι θεράποντες ιατροί στην οικογένειά του - ν' ακρωτηριαστεί. Ευτυχώς βρέθηκε μόσχευμα και απεφεύχθη το χειρότερο.

'Όμως ο μικρός Σάββας δεν στάθηκε τυχερός γιατί παρουσιάστηκε ένα σοβαρότερο πρόβλημα στην ουρήθρα, κατόπιν εξετάσεων και υπέρηχων διαπιστώθηκε πολυποειδής όγκος 2,6 // 2,8 cm.

Τώρα πρέπει οι θεράποντες ιατροί του ΠΑΓΝΗ να δουν αν μπορούν να προβούν σε επέμβαση διαφορετικά θα πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα, στο "Αγία Σοφία".

Ο μικρός παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο με την ευγενική προσφορά συνανθρώπων μας.

Η οικογένεια δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί οικονομικά. Βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία. Η μητέρα είναι αναγκασμένη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού με αποτέλεσμα να μην εργάζεται. Ο πατέρας εργάζεται με πενιχρό μεροκάματο που δεν φτάνει να συντηρήσει και τ' άλλα 2 ανήλικα παιδιά τους.

Ο μικρός Σάββας και η οικογένειά του,σύμφωνα και με το mesaralive,  κάνει έκκληση σε όλους μας, στην ανθρώπινη ευαισθησία για ένα παιδί μόλις 9 χρόνων που δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή και να ζήσει σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ούτε καν να πάει σχολείο και να παίξει με τους φίλους του.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι:

Μανουσάκης Σάββας και Μανουσάκης Μανώλης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News