Στον τόπο που βρέθηκαν τα αντικείμενα του ψαρά - Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας

Κρήτη
Στον τόπο που βρέθηκαν τα αντικείμενα του ψαρά - Κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ωρες αγωνίας εξακολουθεί να ζει η οικογένεια του 70χρονου ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, στο παράκτιο μέτωπο της Αλικαρνασσού, στο ύψος της 126 ΣΜ.

Το γεγονός μάλιστα ότι βρέθηκαν τα ρούχα του διπλωμένα, μαζί με το καλάμι του, στην περιοχή βορειοανατολικά αεροδρομίου Ηρακλείου, σκορπά περισσότερο ανησυχία στους οικείους του και στο περιβάλλον.

Το neakriti.gr βρέθηκε στο βραχώδες σημείο όπου εντοπίστηκαν αντικείμενα του αγνοούμενου αλιέα, ανάμεσα τους φαγώσιμα είδη, μπουκαλάκια με νερό και τσιγάρα.

Σε πλήρη εξέλιξη το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Οι έρευνες εντάθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας με την συνδρομή και ελικοπτέρου με τη συμμετοχή περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικού σκάφους της Π.Ο.Φ..Σ. με τριμελές πλήρωμα, σκάφους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με τετραμελές πλήρωμα και επιβαίνοντες τρεις ιδιώτες δύτες , στελεχών της 3ης ΕΜΑΚ – εθελοντών Σαμαρειτών και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Η λιμενική Αρχή Ηρακλείου, ενημερώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, από συγγενικό πρόσωπο του αλιέα ενώ στο σημείο των ερευνών , από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, η οικογένεια του αγνοούμενου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το πρωί της Τρίτης οπότε και είχε πάει για ψάρεμα.

Ο ίδιος αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας ενώ του άρεσε πολύ να ψαρεύει και να κολυμπάει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News