Aθώος ο 26χρονος για το δυστύχημα με το νεκρό ζευγάρι στο ΒΟΑΚ

Κρήτη
Aθώος ο 26χρονος για το δυστύχημα με το νεκρό ζευγάρι στο ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική φιγούρα στο ακροατήριο η κόρη του ζευγαριού, η οποία επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές του δυστυχήματος

Μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, στο ΒΟΑΚ, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένα ανδρόγυνο -μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους-, ξύπνησαν σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου κάθισε ένας 26χρονος –σήμερα- άνδρας, ο οποίος είχε εμπλακεί στο δυστύχημα που είχε λάβει χώρα τον Οκτώβριο του 2014, στην Εθνική Οδό, στο ύψος του Φόδελε.

Ο 22χρονος -τότε- φοιτητής κατηγορείτο για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για σωματική βλάβη από αμέλεια, ωστόσο αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2014: Το αδικοχαμένο ζευγάρι κατευθυνόταν από τα Χανιά προς το Ηράκλειο, έχοντας μαζί του στο αυτοκίνητο τη 12χρονη κορούλα του.

Το αμάξι της τριμελούς οικογένειας συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, με αποτέλεσμα οι δυο γονείς να βρουν τραγικό θάνατο, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News