Κρήτη

Απίστευτο video - Διέσχισε κάθετα την διασταύρωση με ταχύτητα και... θράσος

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα, μετρά στον βωμό της ασφάλτου 20 νεκρούς, με 2 πολύνεκρα στα οποία και έχασαν την ζωή τους 6 άτομα.

«Όταν ο… Χάρος έστησε καρτέρι χωρίς την θέληση του...». Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η – τουλάχιστον - απαράδεκτη και επιτήδεια κίνηση οδηγού στον κόμβο των Νωπηγείων στα Χανιά.

Για τους καλά γνωρίζοντες , πρόκειται για μία διασταύρωση "καρμανιόλα" όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Και αυτό γιατί ο οδηγός πέρασε με μεγάλη ταχύτητα κάθετα από διασταύρωση καρμανιόλα, αδιαφορώντας για τα διερχόμενα οχήματα και τον τεράστιο κίνδυνο που ελλοχεύει μία τέτοια κίνηση.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα και οι οδηγοί αν μη τι άλλο, είχαν...  Άγιο.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό που καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε, είναι το γεγονός ότι δεν φταίνε μόνο οι δρόμοι , η έλλειψη των απαραίτητων σημάνσεων και η ..κακιά η ώρα, όπως συνηθίζεται να λέμε και να γράφεται στα αμέτρητα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα,  αλλά σίγουρα η νοοτροπία των οδηγών και η ανύπαρκτη κυκλοφοριακή παιδεία και οδηγική συμπεριφορά που διέπει ορισμένους οδηγούς, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες.

Και όλα αυτά ενώ η Κρήτη από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα, μετρά στον βωμό της ασφάλτου 20 νεκρούς, με 2 πολύνέκρα στα οποία έχουν χάσει την ζωή τους 6 άτομα. 

Παρακολουθήστε το video του κ. Κυριάκου Κοντοπυράκη και το οποίο δημοσιεύεται από το sadentrepese.blogspot.com :

Β.Μ

Σχόλια