Και ανήλικοι ανάμεσα στις... 43 συλλήψεις για πλαστογραφία

Κρήτη
Και ανήλικοι ανάμεσα στις... 43 συλλήψεις για πλαστογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε άλλο ένα ρεκόρ συλλήψεων προχώρησαν οι αστυνομικοί στα αεροδρόμιο Ηρακλείου και Χανίων, με δεκάδες αλλοδαπούς οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν από τη χώρα χρησιμοποιώντας όμως πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 18 έως την Κυριακή 24 Ιουνίου οι αστυνομικοί των Αστυνομικών Τμημάτων Αερολιμένων Ηρακλείου και Χανίων πραγματοποίησαν ελέγχους με αποτέλεσμα στη συνέχεια να συλλάβουν όχι ένα ούτε δύο αλλά 43 άτομα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 20 άντρες και 19 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 56 ετών, αλλά και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Και οι 43 είναι αλλοδαποί και επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ολλανδία, Σουηδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία.

Συγκεκριμένα, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Ολλανδίας, Πολωνίας, Τσεχίας, Ουκρανίας, Ρουμανίας, Πακιστάν, Αλγερίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Σλοβενίας Φιλανδίας και Λουξεμβούργου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τσεχία, Ολλανδία, Σουηδία,Νορβηγία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News